WOOCOMMERCE

CATEGORY OF PRODUCTS

Choose category you want to promote

Лас Елита Извршен

Повик за Цена
Извршниот колекција каде worktop интегрира со структурните база која, исто така, има за складирање функција. Само завршувањето одлики се високите и врати на фиока единица. Функционална работна станица украсени со ѕидни облоги со полици и изборни LED осветлување.

Лас Jera Извршен

Повик за Цена
Jera е игра на вертикални и хоризонтални елементи. Jera е опиплива, industrialised скулптура. Проектот е сила лежи во нејзината густа авиони, дограма помеѓу авиони и вертикална и хоризонтална overhangs. На маса е на располагање во лево и десно верзија. Тоа карактеристики продолжување на монолитна форми, комбинирање на емоционалниот дизајн и практичност На мебел не е замислена како фиксен состав, но како елементи одделно едни на други и combinable. Сите елементи составување на Jera линија се карактеризира со монолитна аспекти и волуметриски тежина, инспирацијата зад името на серијата.

Лас Iulio Извршен

Повик за Цена
Iulio, лас производ кој мека, природни форми, со етерични линии кои се пренесе леснотија и елеганција. Комплетна палета на масите, на состанокот маси, кафе маси, складирање единици и кабинети, за еден софистициран и модерен извршен средина.

Las Enosi Evo Executive

Повик за Цена
Enosi inspired by modern management models: elegant but not static, efficient and representative, always dynamic. Modularity, materials and design make Enosi the most modern and contemporary solution for the world of work, today engaged in re-defining forms and consolidated customs. Every element is designed as an open module and link up with the rest of the world to generate new knowledge and new possibilities. Getting in touch with technology through simple yet extremely attractive solutions. Enosi today interprets a contemporary future.

Las 5th Element Operative Meeting

Повик за Цена
Today there are many ways of working. Together to increase the resources, withdrawn to be more concentrated, meeting to share. Bench, Desking and System of 5th Element offer the proper answer to anyone of this needs completely and perfectly, to get the full optimization of the workplace, respecting the environment.

Las 5th Element Operative

Повик за Цена
Today there are many ways of working. Together to increase the resources, withdrawn to be more concentrated, meeting to share. Bench, Desking and System of 5th Element offer the proper answer to anyone of this needs completely and perfectly, to get the full optimization of the workplace, respecting the environment.

Las Elite Executive Meeting

Повик за Цена
Извршниот колекција каде worktop интегрира со структурните база која, исто така, има за складирање функција. Само завршувањето одлики се високите и врати на фиока единица. Функционална работна станица украсени со ѕидни облоги со полици и изборни LED осветлување.

Las Jera Executive Meeting

Повик за Цена
Jera е игра на вертикални и хоризонтални елементи. Jera е опиплива, industrialised скулптура. Проектот е сила лежи во нејзината густа авиони, дограма помеѓу авиони и вертикална и хоризонтална overhangs. На маса е на располагање во лево и десно верзија. Тоа карактеристики продолжување на монолитна форми, комбинирање на емоционалниот дизајн и практичност На мебел не е замислена како фиксен состав, но како елементи одделно едни на други и combinable. Сите елементи составување на Jera линија се карактеризира со монолитна аспекти и волуметриски тежина, инспирацијата зад името на серијата.