За Нас

Тоа најмногу се соработува со меѓународно познати мебел производители , како на пример: НОВА ФОРМА, DELLA ROVERE, ПОЛН MOBILI, ЛАС MOBILI,CERNTOLA, ДИЗАЈН КАНЦЕЛАРИЈА, PARRI, SEPOINT , BRADO итн.

Во почетокот започна како мало со канцелариски мебел продавница, да се развива постепено во канцелариски мебел дистрибутер на целата територија на Република Македонија и пошироко на Балканот, а сега тоа е еден од најголемите дистрибутери на канцелариски мебел увезени од Италија.

Во моментов, САЛОН 29 , се наоѓа во Скопје , располага со најголем канцелариски мебел шоу соба во Македонија, кои ги покриваат 300m2, се наоѓа многу близу до центарот на градот.

На мебел и столици дистрибуирани од нас поседува сите меѓународно признати сертификати за квалитет, како и потребните гаранции и резервни делови.

Главните параметри кои служат како насоки за нашата работа на тимот се прецизноста и транспарентност кон нашите клиенти, одржување на соодветни резервни делови за возила и креирање на дизајн простор кој обезбедува среќен работа амбиент.

Ајде да се Добие Креативни!

Стол и Поправка Услуга

СТОЛ ПОПРАВКА УСЛУГА

Резервни делови и компоненти за сервисирање и поправка.

Гаранција

12 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА

На сите мебел и столчиња.

Дизајн На Услугите

ДИЗАЈНОТ НА ЕНТЕРИЕР

2D кат план и 3Д рендерирање.

Мебел Тапацир

МЕБЕЛ ТАПАЦИР

Upholstering мебел и столици, со текстил или еко-кожа.

Нашата Презентација

Линеарна, од суштинско значење, софистицирани и иновативни. Со силни естетски влијание и исклучително функционална, Fil Руж поедноставува тимска работа во корист на компанијата продуктивноста!

Fil Руж

Сите инспириран од принципите на ергономијата, технологија, функционалноста и удобноста, каде што секој поединечен детал сјае со својата сопствена светлина!

Лас седење

СТАПИТЕ ВО КОНТАКТ СО НАС

Да Се Поврзам

КАНЦЕЛАРИЈА СКОПЈЕ & САЛОН

Ул. Bradfordska No. 2,
1000, Скопје – Север Македонија

Телефон: +389 2 3092 671
E-mail: [email protected]

СКОПЈЕ МАГАЦИН

Ул. Jadranska Magistrala бб,
1000, Скопје – Север Македонија

Телефон: +389 2 5512 930
E-mail: [email protected]

За Нас

Најмногу соработува со меѓународно познати производители на мебел, како што се: НОВА ФОРМА, DELLA ROVERE, ПОЛН MOBILI, ЛАС MOBILI, CERNTOLA, ДИЗАЈН КАНЦЕЛАРИЈА, PARRI, SEPOINT, BRADO итн.

На почетокот започна како продавница за канцелариски мебел, за постепено да прерасне во дистрибутер на канцелариски мебел на целата територија на Република Македонија и пошироко на Балканот, а сега е еден од најголемите дистрибутери на канцелариски мебел увезен од Италија.

Моментално, САЛОН 29, лоциран во Скопје, располага со најголемиот салон за канцелариски мебел во Македонија, со површина од 300м2, сместен многу блиску до центарот на градот.

Мебелот и столовите што ги дистрибуираме ги поседуваат сите меѓународно признати сертификати за квалитет, како и потребните гаранции и резервни делови.

Главните параметри кои служат како насоки за нашиот работен тим се прецизноста и транспарентноста кон нашите клиенти, одржувањето на соодветен инвентар на резервни делови и создавањето дизајнерски простор кој обезбедува среќен работен амбиент.

Ајде да бидеме креативни!

Стол и Поправка Услуга

СЕРВИС ЗА ПОПРАВКА НА СТОЛОВИ

Резервни делови и компоненти за сервисирање и поправка.

Гаранција

12 МЕСЕЦА ГАРАНЦИЈА

На целиот мебел и столици.

Дизајн На Услугите

ВНАТРЕШЕН ДИЗАЈН

2D план и 3D рендерирање.

Мебел Тапацир

ТАПАЦИРАЊЕ НА МЕБЕЛ

Тапацир на мебел и столици, со текстил или еко кожа.

Нашата презентација

Линеарно, суштинско, софистицирано и иновативно. Со силно естетско влијание и исклучително функционален, Fil Руж ја поедноставува тимската работа во корист на продуктивноста на компанијата!

Fil Руж

Сето тоа е инспирирано од принципите на ергономија, технологија, функционалност и удобност каде секој детал сјае со сопствената светлина!

Лас седење

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

Поврзете се

СКОПЈЕ КАНЦЕЛАРИЈА И ШОУРУМ

ул. Брадфордска бр.2,
1000, Скопје – Северна Македонија

Телефон: +389 2 3092 671
E-mail: [email protected]

СКОПЈЕ МАГАЦИН

ул. Јадранска Магистрала бб,
1000, Скопје – Северна Македонија

Телефон: +389 2 5512 930
E-mail: [email protected]