Прикажувам 1–24 од 201 резултати

Лас Елита Извршен

Повик за Цена
Извршниот колекција каде worktop интегрира со структурните база која, исто така, има за складирање функција. Само завршувањето одлики се високите и врати на фиока единица. Функционална работна станица украсени со ѕидни облоги со полици и изборни LED осветлување.

Лас Jera Извршен

Повик за Цена
Jera е игра на вертикални и хоризонтални елементи. Jera е опиплива, industrialised скулптура. Проектот е сила лежи во нејзината густа авиони, дограма помеѓу авиони и вертикална и хоризонтална overhangs. На маса е на располагање во лево и десно верзија. Тоа карактеристики продолжување на монолитна форми, комбинирање на емоционалниот дизајн и практичност На мебел не е замислена како фиксен состав, но како елементи одделно едни на други и combinable. Сите елементи составување на Jera линија се карактеризира со монолитна аспекти и волуметриски тежина, инспирацијата зад името на серијата.

Лас Iulio Извршен

Повик за Цена
Iulio, лас производ кој мека, природни форми, со етерични линии кои се пренесе леснотија и елеганција. Комплетна палета на масите, на состанокот маси, кафе маси, складирање единици и кабинети, за еден софистициран и модерен извршен средина.

Las Enosi Evo Executive

Повик за Цена
Enosi inspired by modern management models: elegant but not static, efficient and representative, always dynamic. Modularity, materials and design make Enosi the most modern and contemporary solution for the world of work, today engaged in re-defining forms and consolidated customs. Every element is designed as an open module and link up with the rest of the world to generate new knowledge and new possibilities. Getting in touch with technology through simple yet extremely attractive solutions. Enosi today interprets a contemporary future.

Las 5th Element Operative Meeting

Повик за Цена
Today there are many ways of working. Together to increase the resources, withdrawn to be more concentrated, meeting to share. Bench, Desking and System of 5th Element offer the proper answer to anyone of this needs completely and perfectly, to get the full optimization of the workplace, respecting the environment.

Las 5th Element Operative

Повик за Цена
Today there are many ways of working. Together to increase the resources, withdrawn to be more concentrated, meeting to share. Bench, Desking and System of 5th Element offer the proper answer to anyone of this needs completely and perfectly, to get the full optimization of the workplace, respecting the environment.

Las Elite Executive Meeting

Повик за Цена
Извршниот колекција каде worktop интегрира со структурните база која, исто така, има за складирање функција. Само завршувањето одлики се високите и врати на фиока единица. Функционална работна станица украсени со ѕидни облоги со полици и изборни LED осветлување.

Las Jera Executive Meeting

Повик за Цена
Jera е игра на вертикални и хоризонтални елементи. Jera е опиплива, industrialised скулптура. Проектот е сила лежи во нејзината густа авиони, дограма помеѓу авиони и вертикална и хоризонтална overhangs. На маса е на располагање во лево и десно верзија. Тоа карактеристики продолжување на монолитна форми, комбинирање на емоционалниот дизајн и практичност На мебел не е замислена како фиксен состав, но како елементи одделно едни на други и combinable. Сите елементи составување на Jera линија се карактеризира со монолитна аспекти и волуметриски тежина, инспирацијата зад името на серијата.

Las Iulio Executive Meeting

Повик за Цена
Iulio, лас производ кој мека, природни форми, со етерични линии кои се пренесе леснотија и елеганција. Комплетна палета на масите, на состанокот маси, кафе маси, складирање единици и кабинети, за еден софистициран и модерен извршен средина.

Las Iulio HG Executive Meeting

Повик за Цена
Smooth, chamfered, pleasant to the touch surfaces, unmistakable style,  synthesis of a perfect balance between functionality and design. A complete range of desks, meeting tables, coffee tables, storage units and cabinets, for a sophisticated and modern executive environment.  

Las E.O.S Executive Meeting

Повик за Цена
The importance of managing the environment that surrounds your work, the awareness of having all you need around you, to give the right space to your ambitions. Comfort and rationale, nothing is by chance. In E.O.S. you will have all you need. And no more than you need. Luxury desks, enriched by the best quality materials. Geometric forms essential expressions of a minimalist but stylish design. Fixed shelves, overlapping corners, the EOS offi ce plays on the concept of prestige revealed by lines and perspectives of strong visual impact.

Лас Fil Руж Оперативниот

Повик за Цена
Fil Руж е нова колекција на масите со transversal употреба што се наменети за извршни и оперативни канцеларии и простории за состаноци. Алуминиумски периметар рамка, флеш-монтирани 3D фолија врвот, заоблени рабови силно го карактеризираат на неговиот дизајн.

Las E.O.S Executive

Повик за Цена
The importance of managing the environment that surrounds your work, the awareness of having all you need around you, to give the right space to your ambitions. Comfort and rationale, nothing is by chance. In E.O.S. you will have all you need. And no more than you need. Luxury desks, enriched by the best quality materials. Geometric forms essential expressions of a minimalist but stylish design. Fixed shelves, overlapping corners, the EOS offi ce plays on the concept of prestige revealed by lines and perspectives of strong visual impact.

Las Fil Rouge Operative Meeting

Повик за Цена
Fil Rouge is a new collection of desks with a transversal use intended for executive and operative offices and meeting rooms. The aluminium perimeter frame, the flush-mounted 3D foil top, the rounded edges strongly characterize its design.

Las Oxi Operative

Повик за Цена
OXI optimizes workspace meeting both the individual requirements of each worker as well as the overall organization's functional job tasks.Especially created to provide the modern office with maximum flexibility, which permits ongoing redesign and updating of the workspace. Change is constant. Business demands it. Imagine not just one office but hundreds of possibilities in one product line, to achieve maximum job productivity.The space created by OXI is at once both dynamic and totally ergonomic. It is ideal for both the individual as well as for encouraging teamwork.

Las Oxi Operative Meeting

Повик за Цена
OXI optimizes workspace meeting both the individual requirements of each worker as well as the overall organization's functional job tasks.Especially created to provide the modern office with maximum flexibility, which permits ongoing redesign and updating of the workspace. Change is constant.Business demands it. Imagine not just one office but hundreds of possibilities in one product line, to achieve maximum job productivity.The space created by OXI is at once both dynamic and totally ergonomic. It is ideal for both the individual as well as for encouraging teamwork.

За Статистика – KONO

Повик за Цена
Создадени со име на еден фасцинантен минимализам дека меша со било архитектонски и стилски рамка. На алуминиум структурни систем што си го наоѓа својот идентитет во заедничкиот што ги поврзува периметар структура и нозете. Дизајн идејата дека materializes во хроматска и материјал решенија, кои се различни во секое време, облечени во класични,природни или гламурозна сензации и емоции. Kono е колекција, кои ги комбинира естетика, престиж и essentiality. Модуларен систем кој им овозможува на состанок на маса за да се издолжени на неодредено време, и обезбедува за задржување и поминување на electrification.

Лас До Оперативниот

Повик за Цена
Креативноста и Иновативноста од ЛАС, сите во внатрешноста на нови повеќенаменски и мултифункционален канцеларија систем. Направени за највисоките професионални средини, ние сме горди да го претстави "UP". Елегантни, елегантен и бизнис-ориентирана работа маси и бироа, со прилагодливи височини користење на Т, мост или клупата нозе работа и од седење или стоење позиција, ГОРЕ ќе ти поблиску до вашите сопствени идеи и дела, да се обезбеди целосна контрола над сите алатки ви стои на располагање.

Лас Continetori Universali Ево Оперативниот

Повик за Цена
Комплетен сет на кабинети за да биде лесно да се интегрира со полн спектар на Лас Mobili производи, благодарение на завршна е transversality кој им овозможува на која било комбинација.

Las Delta Evo Executive Meeting

Повик за Цена
Versatile and rational, Delta is the new Las Mobili system, equipped with all the necessary elements for remarkable but absolutely functional office furniture. Desks and extensions, tables for meeting rooms, coffee tables, cabinets and paneling: a complete range of solutions to fulfill furniture needs of absolutely any space, however small.

Las Point Reception

Повик за Цена
The Point reception desk is inspired to formal rigour criteria declined in simple and versatile modules that can be combined together. The simplicity in the composition
and the minimal style generate infinite combinations, withdifferent shapes and sizes, that can be adapted to any context.

Las Nice Reception

Повик за Цена
The importance of introducing oneself, well. Nice is the reception system of LAS Mobili designed for not passing unnoticed. Nice welcomes and it does so in the best way: with the elegance of its rear lacquered glass; with the sophistication of its finishing, shiny and matt; with the frontal faces in back lighted satinized glass that mark and orient the reception area; with the functionality of holding elements that become integral part of a sophisticated design. Bright signs, materials in contrast wisely mixed, lines perfectly rational. Nice, very nice!

Las I Meet Meeting

Повик за Цена
Prestige lines and finishing, modulated shapes and sizes, facilitate collaboration and visual contact; then the various tools needed for electricity, wide and easy-to-check wire management container, make I-meet that perfect environment, for functional and highly representative meetings. I-meet fully responds to the different furnishing needs of a room where you can meet your team, customers or just visitors.

Soundline – Echo

Повик за Цена
Sound absorbing panel - ECHO PANEL 60X60.