Салон29 се посветени на давање најдобра услуга и најдобро искуство за купување. Ние ќе ја испратиме вашата нарачка брзо и прецизно. Ако поради некоја причина не сте 100% задоволни, можете да ги вратите вашите производи со користење на нашиот процес на враќање за целосен поврат на средства. Проверете ја нашата страница за испорака и поврат на средства за повеќе детали.

Автентичност

Ние сме овластен продавач за секоја марка што ја нудиме – никогаш нема да добиете лажна или фалсификувана роба. Како овластен дилер на секоја марка што ја носиме, Салон29 гарантира дека секој производ што го продаваме е 100 проценти автентичен. Во „Салон29“, никогаш не треба да се грижите дали ќе добиете нешто освен строго легитимни производи и услуги.

Гаранција

Сите производи што ги продаваме имаат гаранција од производителите од дефекти во производството. Ве молиме контактирајте не ако сметате дека вашата набавка е неисправна и ќе ви помогнеме да го олесниме барањето за гаранција кај производителот.

Приватност и безбедност

Купувањето во „Салон29“ е безбедно, а ние ви го гарантираме тоа. Сите нарачки на нашата страница се обработуваат на нашиот безбеден сервер и сите информации за кредитни картички се шифрирани и заштитени. За да проверите дали вашата трансакција е безбедна, побарајте го непрекинатиот клуч или иконата за затворен катанец на аголот од екранот на прелистувачот. Доколку претпочитате да не ја поставувате нарачката on-line, едноставно контактирајте не и ние ќе се погрижиме за вас.

Сите барања треба да одат преку нашата страница за контакт

Ниска цена

Имаме најдобри цени насекаде, загарантирани! Салон29 НЕМА да продава под стандардот и ќе одговориме на која било цена каде било на интернет, вклучувајќи промоции, продажни цени и други зделки. Совпаѓањето на цените се однесува на која било рекламирана цена на нашите онлајн конкуренти за точната големина, боја и изработка на одредена ставка. Предметот за којшто одговарате на цената, мора да биде на залиха и директно достапен за нарачка на вашата адреса за испорака на веб-страницата на конкурентот. Едноставно контактирајте не и наведете точна URL-адреса за производот чијашто цена сакате да ја изедначиме и ние ќе се погрижиме за Вас.

Цени

Сите цени може да се променат во секое време. Го задржуваме правото да нудиме продажба или промоција и пониски цени. Ако купите производ од нас и предметот се пласира на продажба во рок од една недела од Вашето купување, ние ќе Ви ја вратиме разликата доколку контактирате со нас во период од една недела. Меѓутоа, за да добиете диференцијал во цената, точно иста големина и боја на производот што го купивте сепак мора да биде на продажба на нашата веб-страница во моментот кога ќе контактирате со нас.