Се прикажуваат сите 4 резултати

Cerantola Брз Barstool

6,400 ден
  • ЕУР: 102.40 €
Barstool со chromed база и пластични школка за седиште и назад. Боја на седиштето по избор. Во моментов достапни беж или авокадо.
Избери опции This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Brado Лав Barstool

6,400 ден
  • ЕУР: 102.40 €
Лулка barstool со база опфатени со не се лизга гумени и анти-пискам, седиште во полиуретан пена со 360° на ротација, тапациран во боја по избор. Двојно приспособување на висина на дршката копчето со гас лифт мин 530mm и max 760mm.
Избери опции This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Предјадења Barstool

6,700 ден
  • ЕУР: 107.20 €
Barstool со пластична основа, со подложка за нозе и школка за седиште и назад. Боја на седиштето и база од страна на избор.
Избери опции This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Brado Трибека Barstool

14,850 ден
  • ЕУР: 237.60 €
Бар столица стол со chromed база и подигнете механизам со подложка за нозе. Пластични ниска назад школка. Боја на школка, со избор од Салон 29.
Избери опции This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page