INSPIRATION PRODUCTS

Brado Tribeca Visitor Chair

ден 7,100
Фиксна столица за странки со хромирана конструкција и пластично бело седало и наслон ( школка ). Висок сјај.

Brado Tribeca Barstool

ден 14,850
Bar stool chair with chromed base and lift mechanism with footrest. Plastic low back shell. Color of shell, by choice from Salon 29.

Brado Ole Visitor Chair

ден 6,290
Фиксна столица за странки со антрацид конструкција и антрацид пластично  седало и наслон (школка), со перниче тапацирано во штоф или еко кожа, боја по избор на каталог од Салон 29.

Brado Kit 198 C Visitor Chair

ден 11,390
Фиксна столица за странки и конференциски со хромирана конструкција – санка. Тапацирано седало и наслон во штоф или еко кожа, боја по избор на каталог од Салон 29.

Brado Kit 198 D Visitor Chair

ден 13,170
Фиксна столица за странки и конференциски со хромирана конструкција – санка и фиксни црни пвц ракоанслони. Тапацирано седало и наслон во штоф или еко кожа, боја по избор на каталог од Салон 29.

Brado Kit 199 D Visitor Chair

ден 11,800
Фиксна столица за странки и конференциски со хромирана конструкција – санка и фиксни црни пвц ракоанслони. Тапацирано седало и наслон со мрежа, боја црна, бела, беж или сива. Седало во штоф или еко кожа, боја по избор на каталог од Салон 29.

Brado Kit 199 D White Visitor Chair

ден 11,800
Фиксна столица за странки и конференциски со хромирана конструкција – санка и фиксни бели пвц ракоанслони. Тапацирано седало и наслон со мрежа, боја црна, бела, беж или сива. Седало во штоф или еко кожа, боја по избор на каталог од Салон 29.

Brado Kit 146 Visitor Chair

ден 9,450
Фиксна столица за странки и конференциски со хромирана конструкција – санка и наслон од црна пластика со тапацирано седало во штоф или еко кожа, боја по избор на каталог од Салон 29

Brado Kit 157 Visitor Chair

ден 10,200
Фиксна столица за странки и конференциски со хромирана конструкција – санка и наслон од прозирен плексикглас со тапацирано седало во штоф или еко кожа, боја по избор на каталог од Салон 29

Brado Cicero 245 C Visitor Chair

ден 19,530
Фиксна столица а странки и конференциски со хром конструкција и наслон од црна мрежа. Седало тапацирано во штоф или еко кожа, боја по избор на каталог од Салон 29.

Brado Kind 203 AP Operative Working Chair

ден 23,350
Работна столица со пвц конструкција и пвц раконаслони на подесување ( напред - назад, нагоре -надолу), лизгачко седало, лумбарна подршка на грбот, главонаслон на подесување (нагоре-надолу, напред-назад) наслон мрежа и тапацирано седало и главонаслон во штоф или еко кожа, боја по избор. Лифт, релакс и синхро механизам со кочење во 5 позиции.

Brado Kind 203 A Operative Working Chair

ден 17,200
Работна столица со пвц конструкција и раконаслони на подесување ( напред - назад, нагоре -надолу), лизгачко седало, лумбарна подршка на грбот, наслон мрежа и тапацирано седало во штоф или еко кожа, боја по избор. Лифт, релакс и синхро механизам со кочење во 5 позиции.  

STORE CATEGORIES

Armchairs (42)

Barstools (4)

Benches (3)

Chairs (125)

Coffee Tables (5)

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ ЗА БИЛО КОИ ПРАШАЊА

ИСПРАТЕТЕ НИ ПОРАКА

  КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

  Брадфордска 2
  1000 Скопје
  Северна Македонија

  +389 2 3092 671
  +389 2 3092 672

  Дали имате прашања за тоа како можеме да и помогнеме на вашата компанија? Испратете ни е-пошта и ќе стапиме во контакт наскоро.

  OUR PARTNERS AROUND THE WORLD