Се прикажуваат сите 4 резултати

Las 5th Element Operative

Повик за Цена
Today there are many ways of working. Together to increase the resources, withdrawn to be more concentrated, meeting to share. Bench, Desking and System of 5th Element offer the proper answer to anyone of this needs completely and perfectly, to get the full optimization of the workplace, respecting the environment.

Лас Fil Руж Оперативниот

Повик за Цена
Fil Руж е нова колекција на масите со transversal употреба што се наменети за извршни и оперативни канцеларии и простории за состаноци. Алуминиумски периметар рамка, флеш-монтирани 3D фолија врвот, заоблени рабови силно го карактеризираат на неговиот дизајн.

Las Oxi Operative

Повик за Цена
OXI optimizes workspace meeting both the individual requirements of each worker as well as the overall organization's functional job tasks.Especially created to provide the modern office with maximum flexibility, which permits ongoing redesign and updating of the workspace. Change is constant. Business demands it. Imagine not just one office but hundreds of possibilities in one product line, to achieve maximum job productivity.The space created by OXI is at once both dynamic and totally ergonomic. It is ideal for both the individual as well as for encouraging teamwork.

Лас До Оперативниот

Повик за Цена
Креативноста и Иновативноста од ЛАС, сите во внатрешноста на нови повеќенаменски и мултифункционален канцеларија систем. Направени за највисоките професионални средини, ние сме горди да го претстави "UP". Елегантни, елегантен и бизнис-ориентирана работа маси и бироа, со прилагодливи височини користење на Т, мост или клупата нозе работа и од седење или стоење позиција, ГОРЕ ќе ти поблиску до вашите сопствени идеи и дела, да се обезбеди целосна контрола над сите алатки ви стои на располагање.