Прикажувам 1–24 од 38 резултати

Cerantola 211 Visitor

2,160 ден
 • ЕУР: 34.56 €
Посетителот стол со четири блек метал нозе, тапациран седиште и назад во текстилната или еко-кожа, боја по избор од Салон 29 каталог.

Cerantola ISO Visitor

2,800 ден
 • ЕУР: 44.80 €
Visitor chair with four chromed legs, upholstered seat and back in textile or eco-leather, color by choice from Salon 29 catalog.

Cerantola Shell Visitor Chair

3,760 ден
 • ЕУР: 60.16 €
Фиксна столица за странки со хромирана конструкција и еластично пластично седало и наслон (школка) во боја по избор на каталог од Салон 29. Боја: бела, беж, портокалова, црвена, зелена, црна.

Cerantola Quick Visitor Chair

3,870 ден
 • ЕУР: 61.92 €
Фиксна столица за странки со хромирана конструкција и еластично пластично седало и наслон (школка) во боја по избор на каталог од Салон 29. Боја: крем-сива, авокадо.

Cerantola Strike Visitor Chair

4,100 ден
 • ЕУР: 65.60 €
Посетителот стол со chromed нозе, пластична обвивка со отворите задниот дел. Боја на школка, со избор од Салон 29.

Brado Nuke Chair

4,990 ден
 • ЕУР: 79.84 €
Visitor chair made of single block-structure, without screws or grafts of any kind, for a single seat. Color of shell, by choice from Salon 29.

Brado Dora Chair

5,050 ден
 • ЕУР: 80.80 €
Visitor chair made of single block-structure, without screws or grafts of any kind, for a single seat. Color of the chair offered in different colors, choosen by designer.

Brado Aurora Chair

5,150 ден
 • ЕУР: 82.40 €
Visitor chair with dark black plastic legs and plastic shell in various of colors. Color of shell, by choice from Salon 29.

Brado Poppea Chair

5,650 ден
 • ЕУР: 90.40 €
Visitor chair made of plastic shell in different colors, chosen by designer, and metal frame in chromed, dark and white color.

SBS Signo B Visitor Chair

5,850 ден
 • ЕУР: 93.60 €
Fixed visitor chair with grey metal base with 4legs and fixed grey pvc armrests. Seat and back, upholstered in textile or eco leather, color by choice from Salon 29. Note: Way more textiles and color choices at our showroom.

Brado Масла Посетител Чаир

6,290 ден
 • ЕУР: 100.64 €
Фиксна посетител стол со chromed ( бела или антрацит ) нозе и пластични школка со потпирачи за раце. Боја на школка, со избор од Салон 29. Answer: ___________________________ Note: Седиште перница тапациран во текстилната се вклучени во цената.

Brado Трибека Посетител Чаир

7,100 ден
 • ЕУР: 113.60 €
Посетителот стол со chromed нозе, пластична обвивка со отворите задниот дел. Боја на школка, со избор од Салон 29.

Cerantola Sila Visitor

7,350 ден
 • ЕУР: 117.60 €
Visitor chair with sled chromed base, fixed armrests and upholstered seat, back and armrest in textile or eco-leather. Color by choice from Salon 29 catalog.

Cerantola Tip Top Black

8,240 ден
 • ЕУР: 131.84 €
Visitor chair with black metal sled base, fixed black plastic armrests and upholstered seat. Back in upholstered textile or eco leather, color white, grey or black. Upholstered seat in textile or eco-leather, color by choice from Salon 29 catalog.

SBS Ipernet Mesh White Visitor Chair – Without Armrest

8,750 ден
 • ЕУР: 140.00 €
Fixed visitor chair with chromed sled base, without armrests. Seat upholstered in textile or eco leather, color by choice from Salon 29.  Mesh back, structure in white plastic charged fiberglass. Note: Way more textiles and color choices at our showroom.

Cerantola Tip Top White

9,340 ден
 • ЕУР: 149.44 €
Visitor chair with white metal sled base, fixed white plastic armrests and upholstered seat. Back in mesh, color white, grey or black. Upholstered seat in textile or eco-leather, color by choice from Salon 29 catalog.

SBS Ipernet Mesh Black Visitor Chair – Without Armrest

9,400 ден
 • ЕУР: 150.40 €
Fixed visitor chair with black metal sled base, without armrests. Seat upholstered in textile or eco leather, color by choice from Salon 29.  Mesh back, structure in black plastic charged fiberglass. Note: Way more textiles and color choices at our showroom.

Brado Комплет 146 Посетител Чаир

10,450 ден
 • ЕУР: 167.20 €
Фиксна посетител стол со chromed sled база и фиксна chromed потпирачи за раце. Полиуретански седиште, тапациран во текстилната или еко-кожа, боја по избор од Салон 29. Црна пвц врати. Забелешка: Начинот на кој повеќе текстил и боја избори во нашиот изложбен салон.

Brado Gemina Meeting Chair

10,790 ден12,900 ден
 • ЕУР: 172.64 € - 206.40 €
Office swivel chair. Chromed base with pvc wheels. Seat and back made of plastic shell with arms and upholstered seat in textile or eco leather. Lift mechanism. Note: Way more textiles and colors available at our showroom.

Brado Black Gemina Meeting Chair

10,790 ден12,900 ден
 • ЕУР: 172.64 € - 206.40 €
Office swivel chair. Chromed base with pvc wheels. Seat and back made of plastic shell with arms and upholstered seat in textile or eco leather. Lift mechanism. Note: Way more textiles and colors available at our showroom.

Brado White Gemina Meeting Chair

10,790 ден12,900 ден
 • ЕУР: 172.64 € - 206.40 €
Office swivel chair. Chromed base with pvc wheels. Seat and back made of plastic shell with arms and upholstered seat in textile or eco leather. Lift mechanism. Note: Way more textiles and colors available at our showroom.

Brado Комплет 199 C Посетител Чаир

10,900 ден
 • ЕУР: 174.40 €
Фиксна посетител стол со chromed sled база без потпирачи за раце. Полиуретански седиште, тапациран во текстилната или еко-кожа, боја по избор од Салон 29. Mesh назад, боја бела, сива или црна боја. Забелешка: Начинот на кој повеќе текстил и боја избори во нашиот изложбен салон.

SBS Ipernet Mesh Black Visitor Chair

10,900 ден
 • ЕУР: 174.40 €
Fixed visitor chair with black sled base, fixed armrests with nylon black top. Seat upholstered in textile or eco leather, color by choice from Salon 29.  Mesh back, structure in black plastic charged fiberglass. Note: Way more textiles and color choices at our showroom.

JUNO 277/A Black Visitor Chair

11,340 ден
 • ЕУР: 181.44 €
Fixed visitor chair with black sled base, fixed armrests with nylon black top. Seat upholstered in textile or eco leather, color by choice from Salon 29.  Mesh back, structure in black plastic charged fiberglass. Note: Way more textiles and color choices at our showroom.