Прикажувам 1–24 од 28 резултати

Brado Inca 26 Operative Working Chair

125
Работна столица со црна пвц конструкција и пвц фиксни раконаслони. Наслон и седало тапацирани во штоф или еко кожа, боја по избор на каталог од Салон 29. Подесување на аголот на наслон со навој на одвртување и завртување. Лифт механизам.

Markeze Operative Working Chair

133
Работна столица со хромирана конструкција и фиксни пвц раконаслони. Наслон од мрежа во комбинација со еко кожа, во горниот дел на наслонот. Лифт механизам и моноблок механизам со кочење во позиција.

Brado Oria 275/D Operative Working Chair

134
Работна столица со пвц конструкција и раконаслони на подесување ( нагоре - наддолу ). Наслон од мрежа на висинско подесување и седало тапацирано во штоф или еко кожа, боја по избор на каталог од Салон 29. Лифт механзам, подесување на агол на наслонот со рачка и стопирање во позиција. Благ релакс со стопирање во позиција исто со рачка.

SBS “XS” Operative Working Chair

135
Работна столица со црна или бела пластика, хромирана конструкција и раконаслони на подесување (нагоре - надолу) Наслон и седало тапацирани во штоф или еко кожа, боја по избор на каталог од Салон 29. Лифт механизам и подесување на наслон со навој, одвртување завртување.

Brado Exagonus K229 Operative Working Chair

161
Работна столица со пвц конструкција и раконаслони на подесување ( нагоре - наддолу ). Наслон и седало тапацирано во штоф или еко кожа, боја по избор на каталог од Салон 29. Наслон на висинско подесување, лифт механзам, подесување на агол на наслонот со рачка и стопирање во позиција. Благ релакс со стопирање во позиција исто со рачка.

Brado Quatro 81 Operative Working Chair

164
Работна столица со пвц конструкција и раконаслони на подесување ( нагоре - наддолу ). Наслон од мрежа на висинско подесување и седало тапацирано во штоф или еко кожа, боја по избор на каталог од Салон 29. Лифт механзам, подесување на агол на наслонот со рачка и стопирање во позиција. Благ релакс со стопирање во позиција исто со рачка.

Brado Exagonus K229 Grey Operative Working Chair

182
Работна столица со пвц конструкција и раконаслони на подесување ( нагоре - наддолу ). Наслон и седало тапацирано во штоф или еко кожа, боја по избор на каталог од Салон 29. Наслон на висинско подесување, лифт механзам, подесување на агол на наслонот со рачка и стопирање во позиција. Благ релакс со стопирање во позиција исто со рачка.

Brado Exagonus K229 White Operative Working Chair

188
Работна столица со пвц конструкција и раконаслони на подесување ( нагоре - наддолу ). Наслон и седало тапацирано во штоф или еко кожа, боја по избор на каталог од Салон 29. Наслон на висинско подесување, лифт механзам, подесување на агол на наслонот со рачка и стопирање во позиција. Благ релакс со стопирање во позиција исто со рачка.

Brado White Gemina Meeting Chair

175210
Работна столица со хром конструкција и наслон од пвц школка заедно со фиксни раконаслони. Тапацирано седало во штоф или еко кожа, боја по избор на каталог од Салон29. Стандарден лифт механизам.

Brado Black Gemina Meeting Chair

175210
Работна столица со хром конструкција и наслон од пвц школка заедно со фиксни раконаслони. Тапацирано седало во штоф или еко кожа, боја по избор на каталог од Салон29. Стандарден лифт механизам.

Brado Gemina Meeting Chair

175210
Работна столица со хром конструкција и  наслон од пвц школка заедно со фиксни раконаслони. Тапацирано седало во штоф или еко кожа, боја по избор на каталог од Салон 29. Стандарден лифт механизам.

Brado Tulio Mesh Black pvc Operative Working Chair

184
Работна столица со  полиуретанска  конструкција и раконаслони на подесување, наслон од мрежа и седало тапацирано во штоф или еко кожа, боја по избор на каталог од Салон 29. Лифт механизам и синхро  со кочење во 5 позиции

Brado Miami Operative Working Chair

193
Работна фотеља со хром конструкција и фиксни полиуретаснки раконаслони   седало и висок наслон, тапацирани во еко кожа или штоф, боја по избор на каталог од Салон 29. Лифт и релакс механизам