Се прикажуваат сите 4 резултати

Brado Leo Barstool

104
Барска столица со нишање, основа покриена со нелизгачка гума и против чкрипење, седиште од полиуретанска пена со ротација од 360°, тапациран во боја по избор. Двојно копче за прилагодување на висината со дигање на мининум 530mm и максимум 760mm.

Cerantola Quick Barstool

104
Фиксна барска столица со хромирана конструкција и еластично пластично седало и наслон (школка) во боја по избор на каталог од Салон 29.  

Барска столица Tapas

109
Барска столица со пластична конструкција со држач за нозе и пластично седало и наслон. Боја по избор на каталог од Салон29.

Brado Tribeca Barstool

241
Bar stool chair with chromed base and lift mechanism with footrest. Plastic low back shell. Color of shell, by choice from Salon 29.