Прикажувам 1–24 од 124 резултати

Cerantola 211 Visitor

35
Фиксна столица за странки со црна метална конструкција и тапацирано седало и наслон во штоф или еко кожа, боја по избор на каталог од Салон 29.

Cerantola ISO Visitor

46
Фиксна столица за станки со хромирана конструкција и тапацирано седало и наслон во штоф или еко кожа, боја по избор на каталог од Салон 29.

Cerantola Shell Visitor Chair

61
Фиксна столица за странки со хромирана конструкција и еластично пластично седало и наслон (школка) во боја по избор на каталог од Салон 29. Боја: бела, беж, портокалова, црвена, зелена, црна.

Cerantola Strike Visitor Chair

67
Фиксна столица за странки со хромирана конструкција и еластично пластично седало и наслон (школка) во боја по избор на каталог од Салон 29. Боја: бела, беж, портокалова, црвена, зелена, црна.

Brado Aurora Chair

84
Фиксна столица за странки со од еколошка рециклирана пластика  , седало и наслон (школка) во боја по избор на каталог од Салон 29.

Brado Nuke Chair

81
Фиксна столица за странки со од еколошка рециклирана пластика  , седало и наслон (школка) во боја по избор на каталог од Салон 29.

Brado Dora Chair

82
Фиксна столица за странки со од еколошка рециклирана пластика  , седало и наслон (школка) во боја по избор на каталог од Салон 29.

Brado Poppea Chair

92
Фиксна столица за странки со црна  метална  конструкција и  пластично седало и наслон (школка) во боја по избор на каталог од Салон 29.

SBS Signo B Visitor Chair

95
Фиксна столица за странки со сиви метални ногарки и сиви пвц раконаслони. Тапацирано седало и наслон во штоф или еко кожа, боја по избор на каталог од Салон 29.

Cerantola Sila Visitor

120
Фиксна столица за странки и конференциски со хромирана конструкција – санка и тапацирано седало и наслон во штоф или еко кожа, боја по избор на каталог од Салон 29.

Brado Ole Visitor Chair

102
Фиксна столица за странки со антрацид конструкција и антрацид пластично  седало и наслон (школка), со перниче тапацирано во штоф или еко кожа, боја по избор на каталог од Салон 29.

Brado Leo Barstool

104
Барска столица со нишање, основа покриена со нелизгачка гума и против чкрипење, седиште од полиуретанска пена со ротација од 360°, тапациран во боја по избор. Двојно копче за прилагодување на висината со дигање на мининум 530mm и максимум 760mm.

Cerantola Quick Barstool

104
Фиксна барска столица со хромирана конструкција и еластично пластично седало и наслон (школка) во боја по избор на каталог од Салон 29.  

Барска столица Tapas

109
Барска столица со пластична конструкција со држач за нозе и пластично седало и наслон. Боја по избор на каталог од Салон29.

Brado Tribeca Visitor Chair

115
Фиксна столица за странки со хромирана конструкција и пластично бело седало и наслон ( школка ). Висок сјај.

Brado Inca 26 Operative Working Chair

125
Работна столица со црна пвц конструкција и пвц фиксни раконаслони. Наслон и седало тапацирани во штоф или еко кожа, боја по избор на каталог од Салон 29. Подесување на аголот на наслон со навој на одвртување и завртување. Лифт механизам.

Markeze Operative Working Chair

133
Работна столица со хромирана конструкција и фиксни пвц раконаслони. Наслон од мрежа во комбинација со еко кожа, во горниот дел на наслонот. Лифт механизам и моноблок механизам со кочење во позиција.

Cerantola Tip Top Black

134
Фиксна столица за странки и конференциски со црна метална конструкција – санка и тапацирано седало и наслон во штоф или еко кожа, боја по избор на каталог од Салон 29

Brado Oria 275/D Operative Working Chair

134
Работна столица со пвц конструкција и раконаслони на подесување ( нагоре - наддолу ). Наслон од мрежа на висинско подесување и седало тапацирано во штоф или еко кожа, боја по избор на каталог од Салон 29. Лифт механзам, подесување на агол на наслонот со рачка и стопирање во позиција. Благ релакс со стопирање во позиција исто со рачка.

SBS “XS” Operative Working Chair

135
Работна столица со црна или бела пластика, хромирана конструкција и раконаслони на подесување (нагоре - надолу) Наслон и седало тапацирани во штоф или еко кожа, боја по избор на каталог од Салон 29. Лифт механизам и подесување на наслон со навој, одвртување завртување.

SBS Ipernet Mesh White Visitor Chair – Without Armrest

142
Фиксна столица за странки и конференциски со хром конструкција и наслон од бела мрежа. Седало тапацирано во штоф или еко кожа, боја по избор на каталог од Салон 29.

Brado Exagonus K229 Operative Working Chair

161
Работна столица со пвц конструкција и раконаслони на подесување ( нагоре - наддолу ). Наслон и седало тапацирано во штоф или еко кожа, боја по избор на каталог од Салон 29. Наслон на висинско подесување, лифт механзам, подесување на агол на наслонот со рачка и стопирање во позиција. Благ релакс со стопирање во позиција исто со рачка.

Cerantola Tip Top White

152

Фиксна столица за странки и конференциски со бела метална конструкција – санка и тапацирано седало во штоф или еко кожа,боја по избр на каталог од Салон 29. Наслон од црна мрежа.

SBS Ipernet Mesh Black Visitor Chair – Without Armrest

153
Фиксна столица а странки и конференциски со хром конструкција и наслон од црна мрежа. Седало тапацирано во штоф или еко кожа, боја по избор на каталог од Салон 29.