Прикажувам 1–24 од 33 резултати

Cerantola 211 Visitor

35
Фиксна столица за странки со црна метална конструкција и тапацирано седало и наслон во штоф или еко кожа, боја по избор на каталог од Салон 29.

Cerantola ISO Visitor

46
Фиксна столица за станки со хромирана конструкција и тапацирано седало и наслон во штоф или еко кожа, боја по избор на каталог од Салон 29.

Cerantola Shell Visitor Chair

61
Фиксна столица за странки со хромирана конструкција и еластично пластично седало и наслон (школка) во боја по избор на каталог од Салон 29. Боја: бела, беж, портокалова, црвена, зелена, црна.

Cerantola Strike Visitor Chair

67
Фиксна столица за странки со хромирана конструкција и еластично пластично седало и наслон (школка) во боја по избор на каталог од Салон 29. Боја: бела, беж, портокалова, црвена, зелена, црна.

Brado Nuke Chair

81
Фиксна столица за странки со од еколошка рециклирана пластика  , седало и наслон (школка) во боја по избор на каталог од Салон 29.

Brado Dora Chair

82
Фиксна столица за странки со од еколошка рециклирана пластика  , седало и наслон (школка) во боја по избор на каталог од Салон 29.

Brado Aurora Chair

84
Фиксна столица за странки со од еколошка рециклирана пластика  , седало и наслон (школка) во боја по избор на каталог од Салон 29.

Brado Poppea Chair

92
Фиксна столица за странки со црна  метална  конструкција и  пластично седало и наслон (школка) во боја по избор на каталог од Салон 29.

SBS Signo B Visitor Chair

95
Фиксна столица за странки со сиви метални ногарки и сиви пвц раконаслони. Тапацирано седало и наслон во штоф или еко кожа, боја по избор на каталог од Салон 29.

Brado Ole Visitor Chair

102
Фиксна столица за странки со антрацид конструкција и антрацид пластично  седало и наслон (школка), со перниче тапацирано во штоф или еко кожа, боја по избор на каталог од Салон 29.

Brado Tribeca Visitor Chair

115
Фиксна столица за странки со хромирана конструкција и пластично бело седало и наслон ( школка ). Висок сјај.

Cerantola Sila Visitor

120
Фиксна столица за странки и конференциски со хромирана конструкција – санка и тапацирано седало и наслон во штоф или еко кожа, боја по избор на каталог од Салон 29.

Cerantola Tip Top Black

134
Фиксна столица за странки и конференциски со црна метална конструкција – санка и тапацирано седало и наслон во штоф или еко кожа, боја по избор на каталог од Салон 29

SBS Ipernet Mesh White Visitor Chair – Without Armrest

142
Фиксна столица за странки и конференциски со хром конструкција и наслон од бела мрежа. Седало тапацирано во штоф или еко кожа, боја по избор на каталог од Салон 29.

Cerantola Tip Top White

152

Фиксна столица за странки и конференциски со бела метална конструкција – санка и тапацирано седало во штоф или еко кожа,боја по избр на каталог од Салон 29. Наслон од црна мрежа.

SBS Ipernet Mesh Black Visitor Chair – Without Armrest

153
Фиксна столица а странки и конференциски со хром конструкција и наслон од црна мрежа. Седало тапацирано во штоф или еко кожа, боја по избор на каталог од Салон 29.

Brado Kit 146 Visitor Chair

154
Фиксна столица за странки и конференциски со хромирана конструкција – санка и наслон од црна пластика со тапацирано седало во штоф или еко кожа, боја по избор на каталог од Салон 29

Brado Kit 157 Visitor Chair

166
Фиксна столица за странки и конференциски со хромирана конструкција – санка и наслон од прозирен плексикглас со тапацирано седало во штоф или еко кожа, боја по избор на каталог од Салон 29

Brado White Gemina Meeting Chair

175210
Работна столица со хром конструкција и наслон од пвц школка заедно со фиксни раконаслони. Тапацирано седало во штоф или еко кожа, боја по избор на каталог од Салон29. Стандарден лифт механизам.

Brado Black Gemina Meeting Chair

175210
Работна столица со хром конструкција и наслон од пвц школка заедно со фиксни раконаслони. Тапацирано седало во штоф или еко кожа, боја по избор на каталог од Салон29. Стандарден лифт механизам.

Brado Gemina Meeting Chair

175210
Работна столица со хром конструкција и  наслон од пвц школка заедно со фиксни раконаслони. Тапацирано седало во штоф или еко кожа, боја по избор на каталог од Салон 29. Стандарден лифт механизам.

SBS Ipernet Mesh Black Visitor Chair

177
Фиксна столица а странки и конференциски со хром конструкција и наслон од црна мрежа. Седало тапацирано во штоф или еко кожа, боја по избор на каталог од Салон 29.

Brado Kit 198 C Visitor Chair

185
Фиксна столица за странки и конференциски со хромирана конструкција – санка. Тапацирано седало и наслон во штоф или еко кожа, боја по избор на каталог од Салон 29.

Brado Kit 199 D White Visitor Chair

192
Фиксна столица за странки и конференциски со хромирана конструкција – санка и фиксни бели пвц ракоанслони. Тапацирано седало и наслон со мрежа, боја црна, бела, беж или сива. Седало во штоф или еко кожа, боја по избор на каталог од Салон 29.