Се прикажуваат сите 9 резултати

Cerantola Shell Visitor Chair

61
Фиксна столица за странки со хромирана конструкција и еластично пластично седало и наслон (школка) во боја по избор на каталог од Салон 29. Боја: бела, беж, портокалова, црвена, зелена, црна.

Cerantola Strike Visitor Chair

67
Фиксна столица за странки со хромирана конструкција и еластично пластично седало и наслон (школка) во боја по избор на каталог од Салон 29. Боја: бела, беж, портокалова, црвена, зелена, црна.

Brado Nuke Chair

81
Фиксна столица за странки со од еколошка рециклирана пластика  , седало и наслон (школка) во боја по избор на каталог од Салон 29.

Brado Dora Chair

82
Фиксна столица за странки со од еколошка рециклирана пластика  , седало и наслон (школка) во боја по избор на каталог од Салон 29.

Brado Aurora Chair

84
Фиксна столица за странки со од еколошка рециклирана пластика  , седало и наслон (школка) во боја по избор на каталог од Салон 29.

Brado Poppea Chair

92
Фиксна столица за странки со црна  метална  конструкција и  пластично седало и наслон (школка) во боја по избор на каталог од Салон 29.

Brado Ole Visitor Chair

102
Фиксна столица за странки со антрацид конструкција и антрацид пластично  седало и наслон (школка), со перниче тапацирано во штоф или еко кожа, боја по избор на каталог од Салон 29.

Brado Tribeca Visitor Chair

115
Фиксна столица за странки со хромирана конструкција и пластично бело седало и наслон ( школка ). Висок сјај.

Brado Ole Wood Chair

367
Фиксна столица за странки со хромирна конструкција и дрвено седало и наслон (школка), со перниче тапацирано во штоф или еко кожа, боја по избор на каталог од Салон 29.