Прикажувам 1–24 од 25 резултати

Brado Miami Operative Working Chair

193
Работна фотеља со хром конструкција и фиксни полиуретаснки раконаслони   седало и висок наслон, тапацирани во еко кожа или штоф, боја по избор на каталог од Салон 29. Лифт и релакс механизам

Brado Kind 203 AP pvc Operative Working Chair

314
Работна столица со пвц конструкција и пвц раконаслони на подесување ( напред - назад, нагоре -надолу), лизгачко седало, лумбарна подршка на грбот, главонаслон на подесување (нагоре-надолу, напред-назад) наслон мрежа и тапацирано седало и главонаслон во штоф или еко кожа, боја по избор. Лифт, релакс и синхро механизам со кочење во 5 позиции.

Brado Kind 203 AP Operative Working Chair

380
Работна столица со пвц конструкција и пвц раконаслони на подесување ( напред - назад, нагоре -надолу), лизгачко седало, лумбарна подршка на грбот, главонаслон на подесување (нагоре-надолу, напред-назад) наслон мрежа и тапацирано седало и главонаслон во штоф или еко кожа, боја по избор. Лифт, релакс и синхро механизам со кочење во 5 позиции.

Italian Sedioliti Wave 80 Chair

417
Executive office swivel chair. Polished aluminium base with PVC wheels. Seat and back in elastic mesh fabric with fixed black nylon armrests. Knee tilt self adjustable tension upon user weight. Note: Textiles and colors available at our showroom.

Roma pvc

447
Работна фотеља со пвц база и фиксни раконаслони. Лифт и релакс механизам со кочење во прва позиција. Тапацирана во кожа, боја црна.

Italian Sedioliti Groove 80GR Chair

436
Executive office swivel chair. Black nylon base with PVC wheels. Seat and back in elastic fabric with fixed armrests. Knee tilt self adjustable tension upon user weight. Note: Textiles and colors available at our showroom.

Brado Kind 203 APW Operative Working Chair

436
Работна столица со хромирана конструкција и раконаслони на подесување ( напред - назад, нагоре -надолу), лизгачко седало, лумбарна подршка на грбот, главонаслон на подесување (нагоре-надолу, напред-назад) наслон мрежа и тапацирано седало и главонаслон во штоф или еко кожа, боја по избор. Лифт, релакс и синхро механизам со кочење во 5 позиции.

Brado Texas Executive Chair

441
Работна столица со хромирана конструкција и фиксни хром раконаслони, обложени со гумиран дел во горната површина,седало и наслон на висинско подесување. Лифт, релакс и синхро механизам со кочење во 5 позиции. Тапацирана во кожа, боја по избор на каталог од Салон 29.

Brado Kind 204 Executive Working Chair

499
Работна столица со хромирана конструкција и фиксни хром раконаслони, обложени со гумиран дел во горната површина. Лизгачко седало и наслон на висинско подесување. Лифт, релакс и синхро механизам со кочење во 5 позиции. Тапацирана во штоф или еко кожа, боја по избор на каталог од Салон 29.

Italian Sedioliti Venere Executive Chair

483
Работна столица со хромирана конструкција и фиксни хром раконаслони, обложени со гумиран дел во горната површина,седало и наслон на висинско подесување. Лифт, релакс и синхро механизам со кочење во 5 позиции. Тапацирана во кожа, боја по избор на каталог од Салон 29.

Italian Sedioliti Wave 110 Chair

494
Executive office swivel chair. Polished aluminium base with PVC wheels. Seat and back in elastic mesh fabric with fixed black nylon armrests. Knee tilt self adjustable tension upon user weight. Note: Textiles and colors available at our showroom.

Roma

496
Работна фотеља со дрвена база и фиксни дрвени раконаслони. Лифт и релакс механизам. Тапацирана во кожа, боја црна.

598
Работна фотеља со хром конструкција и полиуретанско лиедно седало и висок наслон, тапацирани во еко кожа или штоф, боја по избор на каталог од Салон 29. Лифт механизам и синхро механизам со кочење во 5 позиции.

Italian Sedioliti Seatle Executive Chair

654
Работна фотеља со хромирана конструкција и хром раконаслони, тапацирани во горната површина. Лифт, релакс и механизам со кочење во 5 позиции. Тапацирана во кожа, боја по избор на каталог од Салон 29

Las Formen Executive Chair

Работна фотеља со хромирана конструкција и хром раконаслони, тапацирани во горната површина. Лифт, релакс и механизам со кочење во 1 позиција. Тапацирана во еко кожа, боја по избор на каталог од Салон 29.

715
Работна фотеља со хромирана конструкција и хром раконаслони, тапацирани во горната површина. Лифт, релакс и механизам со кочење во 5 позиции. Тапацирана во кожа, боја по избор на каталог од Салон 29.

Las Scena Executive Chair

1,255
Работна фотеља со хром констукција и полиуретанско лиено седало и наслон со главонаслон. Лифт механизам, релакс механизам и синхро механизам со кочење во 5 позиции. Тапацирана во кожа, боја по избор на каталог од Салон 29

Italian Sedioliti London Chair

850
Работна фотеља со хромирана база и раконаслони на подесување – нагоре-надолу, напред-назад и налево-надесно. Лифт и релакс и синхро механизам со кочење во 5 позиии.

Italian Sedioliti London 110 LD

1,050
Работна фотеља со хром конструкција и полиуретанско лиено седало и наслон со главонаслон. Лифт механизам, релакс механизам и синхро механизам со кочење во 5 позиции. Тапацирана во кожа, боја по избор на каталог од Салон29.

Las Jera Executive Chair

1,0121,576
Работна фотеља со хром констукција и полиуретанско лиено седало и наслон со главонаслон. Лифт механизам, релакс механизам и синхро механизам со кочење во 5 позиции. Тапацирана во кожа, боја по избор на каталог од Салон 29.

Las Neo Executive Chair

1,0241,443
Работна фотеља со хром констукција и полиуретанско лиено седало и наслон со главонаслон. Лифт механизам, релакс механизам и синхро механизам со кочење во 5 позиции. Тапацирана во кожа, боја по избор на каталог од Салон 29

Las Lead Executive Chair

1,0521,498
Работна фотеља со хром констукција и полиуретанско лиено седало и наслон со главонаслон. Лифт механизам, релакс механизам и синхро механизам со кочење во 5 позиции. Тапацирана во кожа, боја по избор на каталог од Салон 29.

Sitland Vega Hit Executive Chair

1,254
Работна фотеља со хромирана метална конструкција и фиксни раконаслони обложени со кожа. Лифт, релкс и синхро механизам  со кочење во 5 позиции. Седало и наслон изработени од полиуретански пресован сунѓер обложена со кожа, боја по избор на каталог од Салон 29.

Sitland Of course Executive Chair

1,734
Работна фотеља со хромирана конструкција и хром раконаслони обложени со кожа. Лифт, релакс и синхро механизам со кочење во 5 позиции. Тапацирана во кожа, боја по избор на каталог од Салон 29