Прикажувам 1–24 од 42 резултати

Carosello Armchair

182
Клуб фотеља со хром ногарки и полиуретански сунѓер – школка, тапацирана во штоф или еко кожа, боја по избор на каталог од САЛОН 29.

Rossetto Amy Armchair

176
Клуб фотеља со црни метални ногарки и полиуретански лиен сунѓер – школка, тапацирана во штоф или еко кожа, боја по избор на каталог од САЛОН 29

Rossetto Amy Armchair

186
Клуб фотеља со црни метални ногарки и полиуретански лиен сунѓер – школка, тапацирана во штоф или еко кожа, боја по избор на каталог од САЛОН 29.

Rossetto Amy Open Armchair

209
Клуб фотеља со црни метални ногарки и полиуретански лиен сунѓер – школка, тапацирана во штоф или еко кожа, боја по избор на каталог од САЛОН 29.

Rossetto Tula P2 Armchair

263
Клуб фотеља со хром ногарки и полиуретански лиен сунѓер – школка, тапацирана во штоф или еко кожа, боја по избор на каталог од САЛОН 29

Rossetto Cloe P2 Armchair

273
Клуб фотеља со хром ногарки и полиуретански лиен сунѓер – школка, тапацирана во штоф или еко кожа, боја по избор на каталог од САЛОН 29

Rossetto Brigida Armchair

277
Клуб фотеља со дрвени ногарки и полиуретански лиен сунѓер – школка, тапацирана во штоф или еко кожа, боја по избор на каталог од САЛОН 29

Rossetto Brigida Armchair

Клуб фотеља со дрвени ногарки и полиуретански лиен сунѓер – школка, тапацирана во штоф или еко кожа, боја по избор на каталог од САЛОН 29
Распродаден
Marcela singola

Rossetto Marcela Armchair

311
Клуб фотеља со дрвени ногарки и полиуретански лиен сунѓер – школка, тапацирана во штоф или еко кожа, боја по избор на каталог од САЛОН 29

Rossetto Jolly P2 Armchair

280
  Клуб фотеља со хром ногарки и полиуретански лиен сунѓер – школка, тапацирана во штоф или еко кожа, боја по избор на каталог од САЛОН 29