Showing the single result

SBS Ipernet Up Black Visitor Chair

177
Фиксна столица за странки и конференциски со црна метална конструкција и наслон од пена во црна боја. Седало тапацирано во штоф или еко кожа, боја по избор на каталог од Салон 29.