НАШАТА АДРЕСА

Скопје

Брадфордска 2
1000 Скопје

Емаил:  [email protected]
Телефон: +389 2 3092 671

Работно време:

Пон-Пет: 08:00-16:00
Саб: 09:00-15:00
Нед: Closed

Телефон: +389 2 3092 672

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

За какви било прашања, ве молиме контактирајте не:

ИСПРАТЕТЕ НИ ПОРАКА

  КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

  Брадфордска 2
  1000 Скопје
  Северна Македонија

  +389 2 3092 671
  +389 2 3092 672

  Дали имате прашања за тоа како можеме да ви помогнеме вам или на вашата компанија? Испратете ни е-пошта и ќе стапиме во контакт наскоро.